fbpx
Samozdravka - légzésszimulátor gyerekeknek

A SAMOZDRAVKA SEGÍT A GYEREKEKNEK A GYÓGYULÁSBAN

Samozdravka - légzésszimulátor gyerekeknek

Hogyan segít a Samozdravka légzőizom-erősítő?

Ugyanúgy, mint a felnőttek körében, a gyerekeknél is gyakori a rossz légzési technika, mely a vér csökkent szén-dioxid-tartalmához vezet és negatívan befolyásolja a szervezet működését. A szén-dioxid-hiány az erek összeszűküléséhez és a vérkeringés leromlásához vezethet. Mindez olyan
betegségeket idézhet elő, mint például légzőszervi megbetegedések, allergia, alvászavar, neurózis,krónikus nátha vagy asztma.

A Samozdravka légzőizom-erősítővel végzett gyakorlatok segítenek a gyermekeknek a szabályos mélylégzés elsajátításában és alkalmazásában. Mindez pedig jótékony hatással van az egész szervezet vérkeringésére. A napi rendszerességgel végzett gyakorlatoknak köszönhetően normalizálódik a vér szén-dioxid-tartalma, mely többek között a már említett betegségek esetében gyógyító hatást eredményez. Ráadásul nemcsak az egészségügyi problémák kezelésében hatásos, hanem fontos szerepet játszik azok megelőzésében is.

Bonyolultak a gyakorlatok?
A gyermek képes lesz elsajátítani őket?

A gyakorlatok egyáltalán nem bonyolultak, a gyermekek könnyen el tudják sajátítani a megfelelő légzéstechnikát a készülék segítségével. Ráadásul ők még gyorsan tanulnak és szervezetük is hamar reagál. Egyedüli nehézséget talán az jelenthet, hogy a figyelmük még könnyen elkalandozik. Emiatt a szükséges gyakorlatok rendszeres elvégzéséhez a hét éven felüli gyermekeknél is szükség lehet a szülői jelenlétre.

Samozdravka - légzésszimulátor gyerekeknek
Samozdravka - légzésszimulátor gyerekeknek

MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN SEGÍT A SAMOZDRAVKA LÉGZŐIZOM-ERŐSÍTŐ?

A vér alacsony szén-dioxid-koncentrációja a gyermekek esetében is számos betegséget idézhet elő.
Többek között légzőszervi megbetegedéseket, alvászavart, krónikus náthát, neurózist, allergiát és asztmát. Ráadásul a légzőizom-erősítő készülék használata nemcsak a betegségek kezelésében segít, hanem fontos szerepet játszik azok megelőzésében is.

SZERETNE JOBBAN MEGISMERKEDNI A SAMOZDRAVKÁVAL?

 

A kifejezetten gyermekeknek kifejlesztett Samozdravka légzőizom-erősítőről nagyon sok információt gyűjtöttünk össze, hogy segítsük Önt a döntésében.

Ha szeretne többet tudni, kattintson az alábbi gombra és eljut a samozdravka.hu oldalra, de azonnal meg is rendelheti a terméket, ha lejjebb görget

Samozdravka - légzőizom-erősítő gyerekeknek

SAMOZDRAVKA MEGRENDELÉS

A samozdrav.hu oldalon csak Magyarországra történő szállítással tud megrendelést leadni!

Ha átutalással fizet:
A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt, abban találja majd az utalási adatokat. Az összeg beérkezését követően küldjük a számlát e-mailben.
Kártyás fizetés esetén:
Azonnal kifizetheti a megrendelését bankkártyájával az OTP SIMPLE PAY szolgáltatással. A megrendeléséről e-mailt küldünk Önnek. A fizetést a simple pay is visszaigazolja Önnek
Szállítás:
A csomagolást a Webshippy, a szállítást a GLS végzi. A csomagot a fizetést követően 1-2 napon belül szállítjuk. 
Maradt még kérdés?
Forduljon hozzánk bizalommal: Küldj egy emailt az uzenet@samozdrav.hu címre, és mi pár 24 órán belül válaszolunk rá.

 

VAJON MENNYIT ÉR AZ EGÉSZSÉG?

MEGRENDELÉS

 

 

 

Az Európai ajánlott fogyasztói ár: 90 EUR + szállítási költség.


A gyermekeink a jövőnk… Samozdravka – tabletta nélküli segítség