fbpx

Az álmatlanság legyőzése tabletta nélkül?

Az álmatlanság legyőzése tabletta nélkül

 ÖN HOGYAN ALSZIK ÉJSZAKA?

 

Sokat forgolódik?

Csak bámul maga elé?

Esetleg mobilozik?

Zenét vagy hanganyagokat hallgat, hogy elterelje a figyelmét?

 

Az álmatlanság nagyon súlyos és nagyon elterjedt Magyarországon. A hosszan tartó elalvás fárasztó, és kimerítő. Egyre jobban stresszeljük magunkat, hogy el kellene már aludni, de annál kevésbé megy. Teljesen felfordult a nappal és az éjszaka…

A felületes alvás reggelre teljesen kifacsarja az embert… már csak valami altatószer segíthet …gondoljuk….

 

 

 

Szeretnénk más lehetőséget mutatni Önnek, kérjük nézze meg a videót! /csak 1,1 perc!/

Az álmatlanság legyőzése tabletta nélkül

CO2 normaszint helyreállítása

A szén-dioxid létfontosságú a belélegzett oxigén hasznosításához. Amennyiben a szervezet szén-dioxid szintje leesik, a vörösvérsejtek nem tudják átadni a szállított oxigént a szöveteknek. Ez pedig oxigénhiányt eredményez. A vérben lévő szén-dioxid alacsony szintje miatt összeszűkülnek az erek és leromlik a vérkeringés.

Ez azt jelenti, hogy a szervezetnek szüksége van szén-dioxidra az egészséges működés érdekében.

Különböző módszerről hallottunk már, amely jó lehet álmatlanság kezelésére. A hagyományos orvoslás enyhe gyógynövényeket, mechanikus módszereket (fejmasszázst), pihentető gyakorlatokat, friss levegőn történő sétákat kínál lefekvés előtt.

Alternatív kezelési módszerként, a Samozdrav légzőizom-erősítőt ajánljuk, mert a használata a légzőizomtorna tényleg segít…

 

Hogyan lehet megszabadulni az álmatlanságtól otthon?

A Samozdrav légzőizom-erősítővel történő kezelés még a legmélyebb és leghosszabb álmatlanság esetén is segít megszabadulni ettől a rendellenességtől.

A készülékkel végzett gyakorlatok pozitív hatással vannak az autonóm idegrendszerre, csökkentik a feszültséget és az ingerlékenységet, javítják a memóriát, enyhítik a fejfájást és a szédülést. Mindez nagyon kedvezően befolyásolja az alvást.

SAMOZDRAV légzés szimulátor

A Samozdrav légzőizom-erősítővel végzett gyakorlatok segítenek a szabályos mélylégzés elsajátításában és alkalmazásában. Ez hozzájárul a vér szén-dioxid tartalmának növeléséhez, valamint az érintett szerv vér- és oxigénellátásának javulásához, működésének normalizálódásához. Mindez pedig alvást eredményezhet TABLETTA NÉLKÜL.

A légzőizom-erősítő használatával nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, egészségesebb és energikusabb lesz az élet.

 

Samozdrav a családnak

Hogyan hat a szervezetünkre a Samozdrav?

Kérjük nézze meg a videót! /csak 1,0 perc!/

Ön hogy veszi a levegőt?

A videóban bemutatjuk, hogy hat a szervezetünkre a kapkodó légzés. Megmutatjuk, mi történik ha a Samozdrav készüléken keresztül veszünk levegőt.

Érdemes megnézni, tényleg csak 1 perc!

Egyszerű használat otthonában

Egyszerű használat otthonában

Vegyszermentes segítség

Gyógyszer és vegyszer mentes

Több mint 1 millió felhasználó

Több, mint 1 millió elégedett ügyfél

Nagymama használja a Samozdrav légzőizom-erősítőt

A légzőgyakorlatok már napi 20 perccel is hatásosak a „Samozdrav” készülékkel

Hiszünk abban, hogy mindannyiunk létének az alapját nemcsak a test, hanem a szellem – természetes és nyugodt –  összhangja is jelenti. Hiszünk abban, hogy az önmagunkhoz való viszonyulás kényelmesen és nehézség nélkül megváltoztatható.
Hiszünk abban, hogy ahhoz, hogy megváltoztassuk az életünket, csak el kell kezdenünk − önmagunkra figyelve − gondosabban venni a LEVEGŐT.

MIKOR SEGÍT A SAMOZDRAV LÉGZŐIZOM-ERŐSÍTŐ?

A megfelelő légzéstechnika elsajátítása és alkalmazása nagyon fontos a kezeléseknél, sőt a megelőzéseknél is. Ehhez nyújt hatékony segítséget a Samozdrav légzőizom-erősítő. A készülékkel napi rendszerességgel végzett légzőizomtorna segítenek a helyes és hatékony légzés elsajátításában, valamint a légzéshez használt izmok megerősítésében.

A rendszeresen végzett gyakorlatok a tüdő normál oxigénellátásához, a légzési ritmus helyreállításához, a garat és a légzőcsatornák megtisztításához, a légzőizmok erősítéséhez, valamint a test immunitásának és állóképességének növeléséhez vezetnek.

A Samozdrav légzőizom-erősítővel önállóan végezhetőek a komplex légzésgyakorlatok, nincs szükség terapeuta támogatására. Csak jól lehet végezni a gyakorlatokat, minden mellékhatás nélkül! Nincs túladagolás! A készülék rendszeres használatával, rövid időn belül érezzük a jótékony hatását. A bárhol és bármikor elvégezhető gyakorlatok több szakaszból állnak, melyek során a terhelés fokozatosan növelhető. 

Miért műanyagból készül a Samozdrav légzőizom-erősítőt?

Az eszköz kialakításánál figyelembe kellett venni, egyszerű legyen, könnyen kezelhető, könnyen tisztán tartható. A pohár belsejében levegő keveréke képződik, ahol bizonyos koncentrációjú CO2 halmozódik fel. Erre alkalmas a műanyag. Megfelel a legmagasabb minőségi ISO 13485:2016 elvárásnak is!

A Samozdrav légzőizom-erősítő bevizsgált anyagokból készült és orvostechnikai eszköznek minősül Oroszországban. Hosszú évek tudományos kutató munkájának eredménye egy népszerű készülék, és ma már meghaladta az 1 milliót a felhasználók száma!

Elégedett ügyfelek

A Samozdrav légzőizom-erősítő már sok országban került forgalomba... és

végre Magyarországon is elérhető! 

Erősítse Ön is a légzéshez használt izmait légzőizom-erősítővel! A bemutatott módszer hozzájárul az egészség javulásához.

1.000.000 elégedett felhasználó Világszerte!

SAMOZDRAV készülék

SAMOZDRAV MEGRENDELÉS

A samozdrav.hu oldalon csak Magyarországra történő szállítással tud megrendelést leadni!

Ha átutalással fizet:
A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy díjbekérő e-mailt, abban találja majd az utalási adatokat. Az összeg beérkezését követően küldjük a számlát e-mailben.
Kártyás fizetés esetén:
Azonnal kifizetheti a megrendelését bankkártyájával az OTP SIMPLE PAY szolgáltatással. A megrendeléséről e-mailt küldünk Önnek. A fizetést a simple pay is visszaigazolja Önnek
Szállítás:
A csomagolást a Webshippy, a szállítást a GLS végzi. A csomagot a fizetést követően 1-2 napon belül szállítjuk. 
Maradt még kérdés?
Forduljon hozzánk bizalommal: Küldj egy emailt az uzenet@samozdrav.hu címre, és mi pár 24 órán belül válaszolunk rá.

 

VAJON MENNYIT ÉR AZ EGÉSZSÉG?

Iratkozzon fel az egészséggel kapcsolatos hírlevelünkre: 

Ön tudja, hogyan kell helyesen lélegezni?

Kérje ingyenes e-bookonkat a linkre kattintva!