fbpx

Samozdrav légzőizom-erősítő – 10 ok, amiért szüksége van rá

Uncategorized

A Samozdrav légzőizom-erősítővel kapcsolatos legfontosabb kérdés természetesen az, hogy milyen előnyöket nyújt a használó számára. A cikkben összegyűjtöttük az előnyöket, egészen pontosan tíz okot arra vonatkozóan, hogy miért érdemes beszerezni az eszközt.

Segít a szabályos légzés elsajátításában és alkalmazásában

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Samozdrav légzőizom-erősítő lehetővé teszi a megfelelő, szabályos légzésritmus elsajátítását és alkalmazását. Olyan hatást kelt az eszköz a szervezetben, mintha erős fizikai aktivitásnak lenne kitéve, miközben nem történik komolyabb megerőltetés. A Samozdrav légzőizom-erősítőt mindenki a számára megfelelő fokozatban és a legkényelmesebb helyzetben használhatja.

A javuló egészségi állapot

Segít megszüntetni a túllégzést és annak következményét, a vér csökkent szén-dioxid-tartalmát. A készüléken keresztül lélegezve a vérben növekszik a szén-dioxid-koncentráció, mely bizonyos betegségek esetében javuló hatást eredményez.
Alkalmas többek között magas vérnyomás, álmatlanság, szívkoszorúér, migrén, asztma, hörghurut, csontritkulás és ízületi gyulladás kezelésére. A Samozdrav légzőizom-erősítő hozzájárul a szervezet vér- és oxigénellátásának javulásához és a működésének normalizálódásához.

Az egészségügyi problémák megelőzésében is fontos szerepet játszik

A Samozdrav légzőizom-erősítő nemcsak az egészségügyi problémák kezelésében segít, hanem fontos szerepet játszik azok megelőzésében is. Hozzájárul a szervezet vér- és oxigénellátásának javulásához, lehetővé teszi, hogy a vérben lévő oxigén eljusson a sejtekhez és segít fenntartani a szervezet helyes kémhatását. Ezáltal csökkentheti ezek kialakulásának kockázatát.

Hozzájárul az egészséges, kiegyensúlyozott és energikus élethez

A Samozdrav légzőizom-erősítő használata során amellett, hogy a gyakorlatok elvégzését követően javul az egészségi állapot, nő a belső nyugalom érzete és a koncentrációs képesség. Továbbá a készülék hozzájárul az energikusabb mindennapokhoz és a pihentetőbb alváshoz.
A gyakorlatok egyszerűek és könnyen elsajátíthatóak, még a gyermekek is könnyedén megcsinálják. Ha megvan a kellő akaraterő, elszántság és kitartás ahhoz, hogy a szükséges gyakorlatokat rendszeresen elvégezze, akkor a siker nem marad el.

Samozdrav felnőtteknek és gyerekeknek

A család kisebb tagjai is élvezhetik a készülék jótékony hatásait!

A Samozdrav légzőizom-erősítő gyermekeknek szánt verziója is elérhető. Ez a Samozdravka készülék ugyanolyan hatékony és kényelmes, valamint ugyanolyan előnyökkel jár, mint a felnőtteknek szánt típus.

Állítható a légzőizom-erősítővel végzett gyakorlatok intenzitása

A gyakorlatok több szakaszból állnak, így a terhelés fokozatosan növelhető, az intenzitás szabályozható. A gyakorlat elsajátításától függően, amikor légzőizom-erősítővel lélegzik, a légzőizmok ellenállása 20 és 100 mm között szabályozható.

Biztosított a kényelem

A Samozdrav légzőizom-erősítő használata kényelmes és egyszerű. Bárhol és bármikor használható a készülék. Akár egyéb tevékenységet is végezhet a készülék használata közben, hiszen különös összpontosítást nem igényelnek a gyakorlatok.

Az eredmények pontosan nyomon követhetőek

Amellett, hogy érezhetőek a gyakorlatok egészségre gyakorolt pozitív hatásai, pontos mérésre is lehetőség van. A készlet tartalmaz egy vér szén-dioxid méréséhez szükséges eszközt, amely hozzájárul ahhoz, hogy a gyakorlatok eredménye pontosan követhető legyen.

Samozdrav használható ágyban fekve is.

Ágyban fekvő betegek is használhatják

A Samozdrav légzőizom-erősítő kialakítása lehetővé teszi, hogy az ágyban fekvő betegek is kényelmesen használhassák. Úgy végezhetnek gyakorlatokat, hogy nem terhelik feleslegesen a legyengült szervezetüket.

A kényelmesen használható Samozdrav légzőizom-erősítő segít a kellemetlen állapotok megszüntetésében és megelőzésében, miközben hozzájárul a kiegyensúlyozott és energikus élet kialakításához. Az elmúlt két évtized alatt több százezer embernek segített a világ számos pontján, hogy egészségesebb életet élhessenek. Csatlakozzon ön is a Samozdrav légzőizom-erősítőt használókhoz és lélegezzen egészségesen!

forrás: samozdrav.ru 

Iratkozzon fel az egészséggel kapcsolatos hírlevelünkre: 

A BLOGUNK LEGOLVASOTTABB CIKKEI

Miért érdemes beszereznem a Samozdrav légzőizom-erősítő? Gyermekek is használhatják a készüléket? Használhatja a család minden tagja ugyanazt a légzőizom-erősítő? Ágyban fekvő betegek is használhatják?

Hogyan enyhíthetőek az allergia okozta tünetek? Vajon mi okozza? Mikor beszélhetünk allergiáról?  Számos kérdés, mely sokakban felmerül. Cikkünkben igyekszünk részletesen megválaszolni a kérdéseket.

KÉPES ajánló

Cikkek, fontos információk a légzésről, a Samozdrav légzőizom-erősítőről, az egészségről!

Légzőizomtorna a tüdőgyulladás legyőzéséért

Manapság még a csapból is a COVID-19 szó folyik. Már mindenki tudja, hogy elsősorban a tüdőt támadja meg, és ha elég előrehaladott állapotban van, akkor akár tüdőgyulladást is...

A futás

Manapság a futás a testedzés elkezdésének egyik legnépszerűbb válfaja. Minden évben emberek ezrei kezdenek futni, komoly erőket befektetve a helyes futásmódszerek elsajátításába....

A leggyakrabban felmerülő kérdések a Samozdrav légzőizom-erősítővel kapcsolatban

Miért érdemes beszereznem a Samozdrav légzőizom-erősítő? Gyermekek is használhatják a készüléket? Használhatja a család minden tagja ugyanazt a légzőizom-erősítőt? Ágyban fekvő...

Hogyan enyhíthetőek az allergia tünetei?

Ha nyár, akkor vele együtt az allergiaszezon is megérkezik. Vajon mi okozza? Hogyan enyhíthetőek az allergia okozta tünetek? Számos kérdés, mely sokakban felmerül, főleg ebben az...

Samozdrav légzőizom-erősítő – 10 ok, amiért szüksége van rá

A Samozdrav légzőizom-erősítővel kapcsolatos legfontosabb kérdés természetesen az, hogy milyen előnyöket nyújt a használó számára. A cikkben összegyűjtöttük az előnyöket, egészen...